Vereende Verzekeringen

Vereende verzekeringen online

PROBLEEM

Bij de Vereende kun je terecht voor bijzondere risico’s. Hoe moeilijker de vraag, hoe mooier de uitdaging om samen tot een passende oplossing te komen. Verzekering opgezegd wegens wanbetaling? Gereden onder invloed? Alcoholclausule autoverzekering? Verzekering beëindigt door alcohol? Strafblad, veroordeeld of wietplantage opgerold? Wij hebben een verzekering!

AUTOVERZEKERING

In Nederland rijden meer dan 12 miljoen auto’s. Maar ook tractors, quads en andere bijzondere motorrijtuigen. Het is belangrijk dat je vervoersmiddel goed verzekerd is. Bij de Vereende ben je altijd aan het juiste adres. De Vereende verzekert in principe bijna iedereen. Ook als andere maatschappijen je niet willen verzekeren omdat je bijvoorbeeld in korte tijd veel schades hebt gehad, je premie niet betaald hebt of omdat je een strafrechtelijk verleden hebt. De personenautoverzekering van de Vereende is een motorrijtuigverzekering die in ieder geval bestaat uit de verplichte WA-dekking conform de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (Wam). Je bent dus altijd goed verzekerd met een polis van de Vereende Verzekeringene te Rijswijk.

OPSTAL / INBOEDEL VERZEKERING

De Vereende is een bijzondere verzekeraar voor bijzondere risico’s. Zo kan iedereen, die geen inboedel- of woonhuisverzekering bij een andere verzekeraar kan sluiten, in aanmerking komen voor een verzekering van de Vereende.

Óók wanneer je:

 • in korte tijd veel schade hebt gehad;
 • je premies niet betaald zijn;
 • fraude hebt gepleegd;
 • een strafrechtelijk verleden hebt

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, de Vereende graag op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Breng je anderen schade toe tijdens de uitvoering van je werkzaamheden? Beschadig je per ongeluk dure spullen van iemand anders? Of raakt iemand zelfs gewond door jouw schuld? Dat betekent vaak een hoge schadeclaim. Iedereen loopt aansprakelijkheidsrisico. Het is dus gewenst dat iedereen hiervoor een verzekering afsluit, voor het bedrijf en als particulier. Soms kun je ook een collectieve verzekering afsluiten. Bijvoorbeeld voor alle cliënten in een TBS-kliniek. Je wilt je geen zorgen maken als je per ongeluk schade veroorzaakt aan iemand anders. Of aan iemand anders zijn spullen. Je wilt gewoon goed verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid. Dat ben je met de aansprakelijkheids-verzekering van de Vereende.

PRAALWAGEN VERZEKERING

Voor wie is de verzekering voor Praalwagens?

• U bent eigenaar van een tractor of (vracht-)wagen die als praalwagen of als trekker van een praalwagen wordt gebruikt.
• U bouwt zelf een praalwagen.
• U bouwt samen met uw vrienden een praalwagen
• U organiseert als carnavalsvereniging een optocht van praalwagens.

Met de WA-verzekering voor Praalwagens voorkomt u niet alleen dat u zelf financiële schade lijdt als gevolg van een ongeval met de praalwagen, maar zorgt u er ook voor dat áls er wat mis gaat, het slachtoffer goed opgevangen wordt. De premie bedraagt € 127,50 per object per optocht.

TAXI VERZEKERING

De taxiverzekering van de Vereende is een motorrijtuigverzekering die in ieder geval bestaat uit de verplichte WA-dekking conform de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Naast deze verplichte verzekering is de dekking uit te breiden met een beperkt casco verzekering of een volledig cascoverzekering, en met de aanvullende dekkingen ongevallen inzittendenverzekering (OI), schadeverzekering inzittenden (SVI) en rechtsbijstandverzekering (RB). U kunt bij de Vereende terecht als u uw taxi niet kan verzekeren in de reguliere verzekeringsmarkt. De vorige verzekeraar heeft beëindigd (geroyeerd) en verzekert daarom geen taxi’s meer.

Vereende verzekeringen, altijd geaccepteerd!

PROBLEM

Wat kost een autoverzekering bij de Vereende?
Over wat u gaat betalen valt vooraf vaak niet veel te zeggen. De hoogte van de premie hangt behalve van het voertuig wat u wenst te verzekeren ook af van uw schade- en betalingsverleden. De premie van de autoverzekering kan dan ook pas na beoordeling van de aanvraag door ons verstrekt worden. In zijn algemeen kunnen we wel zeggen dat de premie meer bedraagt dan wanneer u zich bij een meer reguliere maatschappij zou verzekeren.

Voor een offerte kunt u het beste contact opnemen met een verzekeringsadviseur die zaken doet met de Vereende. Hij of zij zal samen met u een aanvraag-/offerteformulier invullen, op basis waarvan wij uw premie berekenen. De autoverzekering voor rijden onder invloed, strafblad en wanbetaling.

Vereende verzekeringen

Bijzonder

Wanbetalerverzekering.nl is de tussenpersoon voor bijzondere risico’s. Zo kan iedereen, die geen inboedel- of woonhuisverzekering bij een andere verzekeraar kan afsluiten, in aanmerking komen voor een verzekering van Wanbetalerverzekering.nl.

Óók wanneer u:

 • in korte tijd veel schade heeft gehad;
 • uw premies niet heeft betaald;
 • fraude heeft gepleegd;
 • een strafrechtelijk verleden heeft

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, wanbetalerverzkering.nl graag op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.

Inboedelverzekering

Al jouw spullen in je huis vallen onder de inboedel. Met onze inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd tegen brand, inbraak of waterschade. In én buiten je huis.

 •  Mobiel en laptop meeverzekerd
 •  Garantie tegen onderverzekering
 •  Met allrisk wereldwijd verzekerd
Opstalverzekering

Met onze Woonhuisverzekering verzeker je je huis tegen schade door een onverwachte gebeurtenis. Denk aan brand, ontploffing, bliksem, inbraak en storm.

 •  Garantie tegen onderverzekering
 •  Onze schadeservice staat 24/7 voor je klaar
 •  Zonnepanelen ook meeverzekerd
Aansprakelijkheidverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) ben je goed verzekerd bij schade aan anderen en hun spullen.

 •  Al vanaf € 3,63 per maand
 •  Wereldwijde dekking
 •  Geen eigen risico

Onze gewaardeerde klanten

reviews

Onderstaande klanten hebben wij reeds geholpen met een probleemverzekering, alcoholverzekering, wanbetalerverzekering, strafbladverzekering, vereende verzekering en een verzekering met negatieve schadevrije jaren.

Ook een autoverzekering na rijden onder invloed? Een autoverzekering na te laat betalen? Een autoverzekering na geweigerd te zijn voor je autoverzekering?

WIJ TONEN GEEN REVIEWS IN VERBAND MET DE PRIVACY!

Geweigerd en verzekering

Geweigerd?

Bij ons krijgt iedereen een tweedekansverzekering. Tegen probleemverzekeringen en autoverzekeringen zeggen wij geennee! Wij zijn tussenpersoon van de Vereende verzekeringen voorheen Rialto.

Schrijf in voor onze probleemverzekering nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief over alcoholverzekeringen, strafbladverzekeringen, wanbetaleringsverzekeringen en probleemverzekeringen!

vereende verzekeringen vereende verzekeringen vereende verzekeringen ervaringen de vereende verzekeringen contact vereende verzekeringen contact de vereende motor verzekeringen de vereende verzekeringen rijswijk de vereende verzekeringen.nl  ervaringen met vereende verzekeringen het vereende verzekeringen https://vereende.nl/