Alcoholverzekering

Geweigerd voor je autoverzekering?

geweigerd?


Bent je geweigerd voor je autoverzekering omdat je met alcohol gereden hebt? Dat is vervelend. Wij helpen je bij het verkrijgen van een autoverzekering die jouw accepteert!

Het kan zijn dat je in het verleden wat pech hebt gehad, en daardoor nu moeilijk een autoverzekering kan afsluiten. Om op de openbare weg te mogen rijden, is een autoverzekering verplicht. Ben je niet verzekerd en ga je toch rijden? Dan kan je een boete krijgen.

Te veel gedronken?

Te veel gedronken en je autoverzekering is beëindigd wegens dronkenschap. Je hebt nu een CIS registratie, Jewordt niet meer geaccepteerd door je verzekering. Het kan je gebeuren en wij geven je een tweede kans verzekering.

Rijden onder invloed?

Gedronken en toch gereden, je verzekering is geroyeerd en je wordt overal geweigerd voor je autoverzekering. Je staat nu als dronken bestuurder in het CIS vermeld. Heel vervelend maar wij helpen je graag!

Promillage was te hoog?

Bij de alcohol controle was je alcohol promillage te hoog en je autoverzekering is opgezegd door je alcoholgebruik. Je wordt bij alle verzekeraars geweigerd en weet je geen raadt meer met je autoverzekering.

Meer dan 0,5 promille alcohol?

Je blies meer dan 0,5 promille alcohol en je autoverzekering is geroyeerd. Je staat negatief vermeld in Centraal Informatie Systeem van verzekeraars. Wij hebben de alcohol autoverzekering voor je. Iedereen verdient een tweedekans verzekering.

Botsing met alcohol?

Eeen ongelukt al vervelend genoeg maar ook nog onder invloed van alcohol. Je verzekeraar heeft je autoverzekering beëindigd. Je wordt geweigerd voor je autoverzekering wegens een ja op de alcohol vraag. Wij hebben de oplossing!

Alcohol en autoverzekering?

Alcohol en verkeer gaan niet samen. je weet het maar hebt toch gereden onder invloed. Je wordt overal geweigerd. Wij hebben de oplossing! De alcohol autoverzekering wij zeggen Geennee, iedereen een 2de kans!

Autoverzekering beëindigd door alcohol? Wij helpen je!

Deze verzekerden gingen je al voor!

reviews

Strafblad, gereden onder invloed, dronken een ongeluk veroorzaakt, je premie vergeten te betalen, incasso niet gelukt, onslagen, te boek als wanbetaler, registratie bij Stichting CIS, Centraal informatie systeemverzekeraars? Wij hebben een oplossing zelfs als je tussenpersoon er geen heeft. Wij zijn tussenpersoon van de Vereende Verzekeringen, word je echt niet geaccepteerd bij een gewone verzekeringsmaatschappij dan nog hebben wij een super Probleemverzekering voor je, wij zeggen GeenNee. Bel ons gerust als je vragen hebt over een probleem met je verzekering. ook je huis en inboedel verzekeren wij.

In verband met de privacy vermelden wij geen reviews meer.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Strafblad, gereden onder invloed, dronken een ongeluk veroorzaakt, je premie vergeten te betalen, incasso niet gelukt, onslagen, te boek als wanbetaler, registratie bij Stichting CIS, Centraal informatie systeem verzekeraars? Wij hebben een oplossing zelfs als je tussenpersoon er geen heeft. Wij zijn tussenpersoon van de Vereende Verzekeringen, word je echt niet geaccepteerd bij een gewone verzekeringsmaatschappij dan nog hebben wij een super Probleemverzekering voor je, wij zeggen GeenNee. Bel ons gerust als je vragen hebt over een probleem met je verzekering. ook je huis en inboedel verzekeren wij.

autoverzekering

alcohol autoverzekering

autoverzekering alcohol

autoverzekering met alcohol verleden

autoverzekering en alcohol

autoverzekering na alcohol

autoverzekering alcohol geen probleem

autoverzekering alcohol jaar     

autoverzekering met alcohol

interpolis autoverzekering alcohol